Жалюзі «Venus»

Виробництво та продаж жалюзі «Venus»

Останнім часом дедалі більше почали поширюватися пластикові вікна, що, своєю чергою, мало певний вплив на тенденції в їх декоруванні. Завдяки сучасним виробникам, які намагаються не відставати від модних тенденцій та побажань споживачів, ми отримали такий продукт, як жалюзі на пластикові вікна системи Venus. Їх практичність, компактність та стильність дозволяє чудово замінити будь-які гардини у Вашому будинку чи офісі, а також зробити внутрішній інтер’єр стильним та оригінальним. Але це не означає, що необхідну конструкцію тепер легко підібрати. Адже їхня різноманітність стала по-справжньому великою і може розбурхати уяву будь-якої людини.

Горизонтальні жалюзі Київ системи «Venus» характеризуються надійністю, універсальністю та зручністю у використанні. Завдяки цим характеристикам є найбільш популярним видом віконного декору в нашій країні. Вони мають зручну систему управління, що дозволяє підняти або опустити їх до необхідного рівня.

Що стосується системи «Venus», то пластинки тут розміщені в горизонтальному положенні, а механізм жалюзі дозволяє плавно за допомогою одного ланцюжка здійснювати управління, збираючи або повертаючи їх у сторони. Вони чудово підходять як для офісу, так і для дому. Крім зручної форми конструкції, цей декор для вікон ще має широкий асортимент кольорової гами. Такий асортимент був створений під впливом споживчого попиту, адже багато хто з нас хоче підкреслити свою індивідуальність, що часто знаходить своє відображення в інтер’єрі нашого будинку чи офісу.

              Плоска форма карнизу для пластикових вікон, управління ланцюжок.

Як зробити замір на пластикове вікно горизонтальних системи жалюзі «Venus»

1.[Ширина] відстань від лівого внутрішнього до правого внутрішнього краю штапика (див. мал.).

2.[Висота] від низу внутрішнього краю до верху внутрішнього краю штапика (див. мал.).

Тростина управління може розташовуватися на карнизі жалюзі як зліва, так і праворуч. (Зазвичай у місці, де немає віконної ручки)

Жалюзи «Venus» заказать в Киеве

Колір / Матеріал (алюміній) грн/м²
Білі 25 мм 1490 грн.
Кольорові 25 мм 1720 грн.
Металік 25 мм 1860 грн.
Під дерево 25 мм 2259 грн.
Вироби площею меншою за 0,75 м² розраховуються як 0,75 м²  
Колір / Матеріал (алюміній) грн/м²
Білі 16 мм 1590 грн.
Кольорові 16 мм 1820 грн.
Металік 16 мм 1960 грн.
Під дерево 16 мм 2359 грн.
Вироби площею меншою за 0,75 м² розраховуються як 0,75 м²  
Наверх
Прайс-лист